Tel.:
Hubei Vanz Pharm Co.,ltd
Hubei Vanz Pharm Co.,ltd

Warrantable kwaliteit, Trustable-de dienst!

Thuis ProductenNatuurlijke Kruidenuittreksels

Van het de Olijfblad van antioxydatie Natuurlijke Kruidenuittreksels het Uittreksel Antitumor

Van het de Olijfblad van antioxydatie Natuurlijke Kruidenuittreksels het Uittreksel Antitumor

  • Van het de Olijfblad van antioxydatie Natuurlijke Kruidenuittreksels het Uittreksel Antitumor
  • Van het de Olijfblad van antioxydatie Natuurlijke Kruidenuittreksels het Uittreksel Antitumor
Van het de Olijfblad van antioxydatie Natuurlijke Kruidenuittreksels het Uittreksel Antitumor
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Vanz
Modelnummer: het uittreksel van het olijfblad
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: als vereiste van de douane
Verpakking Details: als vereiste van de douane
Levertijd: binnen 7 werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 20 kg per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
kleur: Brown Pakket: Drum
Zuiverheid: 90 test: HPLC
Gebruik: Anti-tumor, antioxidatie Vorm: Poeder
Hoog licht:

zuivere kruidenuittreksels

,

gestandaardiseerde kruidenuittreksels

Van het de Olijfblad van antioxydatie Natuurlijke Kruidenuittreksels het Uittreksel Antitumor

 Productinformatie:

Productnaam: Oleuropein
Synoniemen: OLEUROPEIN; 2 (3,4-dihydroxyphenyl) ethyl [2S- (2alpha, 3E, 4beta)]- 3-ethylidene-2 (bèta-D-glucopyranosyloxy) - 3,4-dihydro-5 (methoxycarbonyl) - 2H-pyran-4-acetaat; Methyl (4S, 5E, 6S) - 4 [2 [(3,4-dihydroxyphenyl) ethoxy 2] - 2-oxoethyl] - [(2S, 3R, 4S, 5S, 6R) - 3,4,5-trihydroxy-6 (hydroxymethyl) oxan-2] oxy-4H-pyran-3-carboxylate 5-ethylidene-6; Het Uittreksel van het olijfblad; 2 (3,4-Dihydroxyphenyl) ethyl [2S- (2alpha, 3E, 4beta)]- 3-ethylidene-2 (bèta-D-glucopyranosyloxy) - 3,4-dihydro-5 (methoxycarbonyl) - 2H-pyran-4-acetaat; 2H-Pyran-4-azijn zuur, 3 ethylidene-2 (bèta-D-glucopyranosyloxy) - 3,4-dihydro-5 (methoxycarbonyl) -, (3,4-dihydroxyphenyl) ethylester 2, [2S- (2alpha, 3E, 4beta)]; (2S) - 3 [(E) - Ethylidene] - 2 (β-D-glucopyranosyloxy) - 3,4-dihydro-5 (methoxycarbonyl) - 2H-pyran-4α-azijn zure (3,4-dihydroxyphenyl) ethylester 2; (2S) - 3 [(E) - Ethylidene] - 2 (β-D-glucopyranosyloxy) - 3,4-dihydro-5 (methoxycarbonyl) - 2H-pyran-4α-azijnzuur, [(3,4-dihydroxyphenyl) ethyl 2] ester
CAS: 32619-42-4
MF: C25H32O13
Mw: 540.51
EINECS: 251-129-6

 

Oleuropein is een soort natuurlijk die installatieuittreksel hoofdzakelijk uit bladeren van de olijfboom (Olea-europaea) wordt verkregen, een altijdgroene boom in de soort Olea van de familie Oleaceae. Oleaeuropaea is de installatie en het fruitboomspecie van een wereld de beroemde bosrijke oleiferous. De cultivars van Olea-europaea hebben hoge voedingswaarde en bevatten overvloedige eetbare plantaardige olie van uitstekende kwaliteit, de olijfolie, die beroemde en economisch belangrijke subtropische fruitbomen is. De bladeren van Olea-europaea zijn breed, eenvoudig en tegenovergesteld. De bloem is wit en epigynous, met een vier-lobed bloemkroon, twee stamens en twee stigma's. De eierstok draagt twee kamers, met twee eitjes per kamer. De steenvruchten is ovaal, bevattend olie. Er zijn wel 500 Olea-europaeacultivars, waarvan ongeveer 140 wijd zijn geplant. China is de geboortestad van Chinese olijf (Canavium-album), en ook is het grootste land in de wereld die Canavium-album cultiveert. In China, verdeelt het Canavium-album hoofdzakelijk in de provincie van Fujian, en het is ook gecultiveerd in provincies zoals Guangdong, Guangxi, Zhejiang, Sichuan, en Taiwan. In de wereld, de landen die Canavium-album ook cultiveren omvatten Thailand, Vietnam, Myanmar, Laos, de Filippijnen, India en Maleisië. Oleaeuropaea is een lichtlievende installatie, krachtig in de verdraagzame groei en droogte. Het verdeelt hoofdzakelijk in de Mediterrane landen van Europa en het gebied van Californië. Griekenland, Italië, Tunesië en Spanje zijn zijn belangrijke producerende landen. Weldra, is het geïntroduceerd in landen over de hele wereld voor cultuur. In jaren '50, werd een kleine hoeveelheid Olea-europaea geïntroduceerd in China, en werd gecultiveerd in de westelijke en noordwestelijke gebieden van China, zoals Gansu, en ander provincies en steden zoals Shaanxi, Sichuan, Chongqing, Fujian, Guangxi, Guangdong, en Hunan. De originele wilde olijfbomen kunnen nog op berggebied van Sichuan, Guizhou en Hunan van China worden gevonden.

 

Het olijfblad bevat hoofdzakelijk oleuropein en zijn glycosiden, flavonoids en flavonoid glycosiden, biflavonoids en biflavonoidglycosiden, en laag - molecuulgewichttannine. Secoiridoids is hoofd actieve ingrediënten van olijfblad. Secoiridoids is één van de cyclopentanemonoterpenes derivaten van cycloreversion van iridoids worden geproduceerd, en het neemt slechts een stuk iridoids die. Als belangrijk niet-toxisch polyphenolic secoiridoidglycoside, is oleuropein wijd aanwezig in installaties van soorten Olea, Syringa, Ligustrum, osmanthus en jasminum van de familie Oleaceae. De studies hebben aangetoond dat oleuropein heeft anti-oxyderende, anti-inflammatory, antibacteriële, anti-viral, tegen kanker, anti-tumor en hypoglycemic gevolgen, en in geneeskunde, natuurlijke voedingproducten, schoonheidsmiddelen en andere industrieën geleidelijk aan gebruikt. Het toepassingsvooruitzicht is belovend.

 

Volgens de studie, heeft oleuropein anti-viral, anti-tumor, anti-oxyderende, antibacteriële, hypoglycemic en tegen hoge bloeddruk gevolgen. Het is ook efficiënt in preventie van coronaire hartkwaal en atherosclerose. De toepassing van oleuropein is more and more wijd met de ontdekking van een verscheidenheid van farmacologische activiteiten geweest. Oleuropein van hoge zuiverheid is gebruikt hoofdzakelijk in de producten van de huidzorg, die huidcellen kunnen beschermen tegen UVschade en effectief de huid in zachte en elastische status handhaven. Microherboleuropein, die 80% van oleuropein bevat, ontwierp specifiek voor de producten van de huidzorg. Aangezien het hoog gehalte van actief ingrediënt bevat en licht in kleur is, is het product zeer geschikt voor kosmetische formulering.


Verpakking:


(1) die 10g/100g/500g/1kg, door Aluminiumfoliezak wordt verpakt.
(2) aangepast pakket.

Veiligheidsinformatie:
 
mp 89-90°C
opslagtemperaturen. ruimtetemperaturen

Van het de Olijfblad van antioxydatie Natuurlijke Kruidenuittreksels het Uittreksel Antitumor 0

 

FAQ:
Q1: Bent u een fabrikant?
A: Ja, vervaardigen wij bulkproducten in onze die fabriek in Jiayu, Hubei wordt gevestigd, en produceren kleine hoeveelheid en klantensyntheseproducten in ons die laboratorium in Wuhan wordt gevestigd.
Q2: Hebt u voorraad?
A: Wij begrijpen de meeste klanten voorraad verkiezen, zodat zullen wij proberen om voorraad voor de meeste producten te houden. Nochtans, voor sommige zeldzame producten, zullen wij geen voorraad houden en het vergt tijd samen te stellen.
Q3: Welke certificaten en documenten aan biedt u?
A: Wat technische administratie is beschikbaar, zoals COA, HNMR, HPLC, lc-lidstaten enz.
Q4: Waarom zou ik u moeten kiezen?
A: Krachtige technisch steun-gekomen uit ons hoogst bekwaam & volledig ervaren personeel, die in de chemische industrie meer dan 5 jaar, in gemiddelde werken.
De strikte kwaliteit controle-komt vorm ons verfijnd beheersysteem.
Professionele en warme verkoop team-aangezien wij geloven kunnen wij slechts via ons hard werk in een concurrerende wereld winnen
De snelle reactie en uitstekende presale en na verkoop dienst-aangezien wij onze klanten geloven verdienen al beste dienst
Q5: Kan ik beste prijs van u krijgen?
A: Natuurlijk. Wij achtervolgen geen bovenmatige winsten en proberen altijd tp geven beste aanbieding. Als u bij het onderhandelen goed bent, kunt u van pret ook genieten van het onderhandelen. Maak te hard het niet enkel!
Q6: Hoe zou ik moeten betalen?
A: Wij keuren allerlei betalingsmanieren goed. zoals asssurance van de alibabahandel, T/T, het Westenunie, Paypal.
Q7: Verstrekt u vrije steekproef?
A: Ja, kunnen wij vrije steekproef verstrekken als wij in voorraad, enkel behoefte u hebben om de leveringskosten te dekken.

Contactgegevens
Hubei Vanz Pharm Co.,ltd

Contactpersoon: Ms. Wendy Wang

Tel.: +86 15927784577

Fax: 86-27-84492310

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Hubei Vanz Pharm Co.,ltd
Zaal 2114, de toekomstige stad van Jingkai, Longyang-Road, de Economische & Technologische Ontwikkelingsdistrict van Wuhan, Wuhan-Stad, Hubei, China
Tel.:86-27-84492310
Mobile Site Privacy PolicyChina organische kruidenuittreksels Leverancier. Copyright © 2016 - 2022 api-pharmaceuticals.com. All Rights Reserved. Developed by ECER