Tel.:
Hubei Vanz Pharm Co.,ltd
Hubei Vanz Pharm Co.,ltd

Warrantable kwaliteit, Trustable-de dienst!

Thuis ProductenNatuurlijke Kruidenuittreksels

De Verhogingsimmuniteit van Hypericin Kalmerende Organische Kruidenuittreksels

De Verhogingsimmuniteit van Hypericin Kalmerende Organische Kruidenuittreksels

  • De Verhogingsimmuniteit van Hypericin Kalmerende Organische Kruidenuittreksels
  • De Verhogingsimmuniteit van Hypericin Kalmerende Organische Kruidenuittreksels
De Verhogingsimmuniteit van Hypericin Kalmerende Organische Kruidenuittreksels
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Vanz
Modelnummer: Hypericin
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: als vereiste van de douane
Verpakking Details: als vereiste van de douane
Levertijd: binnen 7 werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 20 kg per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
kleur: rood Pakket: Drum
Zuiverheid: 99 test: HPLC
Gebruik: kalmerende verhogingsimmuniteit Vorm: Poeder
Hoog licht:

zuivere kruidenuittreksels

,

organische kruidenuittreksels

De Verhogingsimmuniteit van Hypericin Kalmerende Organische Kruidenuittreksels

 Productinformatie:

Productnaam: Hypericin
Synoniemen: HYPERICUM ROOD; HYPERICIN; HYPERICIN (INWONER); CYCLOSAN; Cyclo-WERROL; 4,5,7,4 ', 5 ', 7 ' - hexahydroxy-2,2'-Dimethylnaphthodianthrone; 1,3,4,6,8,13-HEXAHYDROXY-10,11-DIMETHYLPHENANTHRO [1,10,9,8-OPQRA] PERYLENE-7,14-DIONE; 1,3,4,6,8,13-HEXAHYDROXY-10,11-DIMETHYLPHENANTHROL (1,10,9,8, OPQRA) PERYLENE-7,14-DIONE
CAS: 548-04-9
MF: C30H16O8
Mw: 504.44
EINECS: 208-941-0

 

De factor van de perzikzijde is St. John wortuittreksel, eerst van de menselijke installatie van Garcinia Hypericum in 1957 wordt geïsoleerd, behoort tot twee anthracene ketonen, Hypericum-is perforatum de biologisch meest actieve substanties, kan de verschijning van een lichtgeel aan bruin bruin stromend poeder, lichtjes bittere smaak, oplosbaar in water, een speciale geur uitzenden, kan het centrale zenuwstelsel remmen en het kalmerende die effect, aan de gezondheidszorgproducten kan wordt toegevoegd immuniteit in Europa (Duitsland in het bijzonder) verbeteren ook is gebruikt als kalmeringsmiddelen dat. Hypericin heeft ook sterke antiviral activiteit, kan direct op varkenspest, mond- en klauw ziektevirus handelen, naast hoogst pathogene vogelgriep heeft het virus ook goed dodend effect.
Hypericum is één de laatste jaren van de best-selling kruiden van de wereld, hoofdzakelijk bevattend Hyperoside, quercetin, het chlorogenic zure, caffeic zure, itaconic Bemannen, hypericin en andere ingrediënten.
De Hypericininhoud in Hypericum-perforatum gehele installatie is zeer weinigen, voor zijn extractie en het testen hebben bepaalde vereisten, schakelt de conventionelere methode van de methanolextractie, wegens de giftige methanol, ethylalcoholuittreksel waarnu aan het actieve ingrediënt wordt verkregen.

 

Zijn de de de Hypericin antiviral zuivere Chinese geneeskunde, preventie en behandeling van vogelgriep de drug van keus.
1, vogelgriep, de atypische ziekte van Newcastle, bronchitis, keelpas, IBD, eendplaag, eend virale hepatitis, het syndroom van de eidaling en andere virale ziekten.
2, de vogelgriep veroorzaakt door koorts, dyspnoe, hoest, hoofd en het gezicht die, purpere kroon, gebrek aan energie, verminderden voeropname, eidaling, veroorzakend abnormale eierenembolie het de de zwellen.
3, voor de varkenspest, PRRS, parvovirus, virale enteritis, overdraagbare buikgriep en verminderde immune functiewanorde.
4, hypericin en hebben in vivo in vitro oogst-retroviral effect, met sterke antiviral activiteit. De vroege sterk geremde replicatie op van AIDS (HIV). Het kan kankercellen geprogrammeerde dood veroorzaken, heeft effect tegen kanker. U kunt mononuclear fagocyten en andere cellen met verbeterde immune gevolgen activeren. Van het hoogst pathogene subtype van H5N1 en H9N2-hebben de vogelgriepvirussen een sterke rol in de moord.

 

Kalmerende, verhogingsimmuniteit.
Kalmerend gebruikt om ziekte, verhogingsimmuniteit te behandelen

 

Verpakking:

(1) die 10g/100g/500g/1kg, door Aluminiumfoliezak wordt verpakt.
(2) aangepast pakket.


Veiligheidsinformatie:

 

Gevarencodes Xn
Risicoverklaringen 22-40-43
Veiligheidsverklaringen 223636/37
RIDADR 2811
WGK Duitsland 3
F 8

 

De Verhogingsimmuniteit van Hypericin Kalmerende Organische Kruidenuittreksels 0

 
FAQ:
Q1: Bent u een fabrikant?
A: Ja, vervaardigen wij bulkproducten in onze die fabriek in Jiayu, Hubei wordt gevestigd, en produceren kleine hoeveelheid en klantensyntheseproducten in ons die laboratorium in Wuhan wordt gevestigd.
Q2: Hebt u voorraad?
A: Wij begrijpen de meeste klanten voorraad verkiezen, zodat zullen wij proberen om voorraad voor de meeste producten te houden. Nochtans, voor sommige zeldzame producten, zullen wij geen voorraad houden en het vergt tijd samen te stellen.
Q3: Welke certificaten en documenten aan biedt u?
A: Wat technische administratie is beschikbaar, zoals COA, HNMR, HPLC, lc-lidstaten enz.
Q4: Waarom zou ik u moeten kiezen?
A: Krachtige technisch steun-gekomen uit ons hoogst bekwaam & volledig ervaren personeel, die in de chemische industrie meer dan 5 jaar, in gemiddelde werken.
De strikte kwaliteit controle-komt vorm ons verfijnd beheersysteem.
Professionele en warme verkoop team-aangezien wij geloven kunnen wij slechts via ons hard werk in een concurrerende wereld winnen
De snelle reactie en uitstekende presale en na verkoop dienst-aangezien wij onze klanten geloven verdienen al beste dienst
Q5: Kan ik beste prijs van u krijgen?
A: Natuurlijk. Wij achtervolgen geen bovenmatige winsten en proberen altijd tp geven beste aanbieding. Als u bij het onderhandelen goed bent, kunt u van pret ook genieten van het onderhandelen. Maak te hard het niet enkel!
Q6: Hoe zou ik moeten betalen?
A: Wij keuren allerlei betalingsmanieren goed. zoals asssurance van de alibabahandel, T/T, het Westenunie, Paypal.
Q7: Verstrekt u vrije steekproef?
A: Ja, kunnen wij vrije steekproef verstrekken als wij in voorraad, enkel behoefte u hebben om de leveringskosten te dekken.

Contactgegevens
Hubei Vanz Pharm Co.,ltd

Contactpersoon: Ms. Wendy Wang

Tel.: +86 15927784577

Fax: 86-27-84492310

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Hubei Vanz Pharm Co.,ltd
Zaal 2114, de toekomstige stad van Jingkai, Longyang-Road, de Economische & Technologische Ontwikkelingsdistrict van Wuhan, Wuhan-Stad, Hubei, China
Tel.:86-27-84492310
Mobile Site Privacy PolicyChina zuivere kruidenuittreksels Leverancier. Copyright © 2016 - 2022 api-pharmaceuticals.com. All Rights Reserved. Developed by ECER