Tel.:
Hubei Vanz Pharm Co.,ltd
Hubei Vanz Pharm Co.,ltd

Warrantable kwaliteit, Trustable-de dienst!

Thuis ProductenNatuurlijke Kruidenuittreksels

1406-65-1 het natuurlijke Kruidenuittreksel van het Uittrekselschlorofyl voor het Verven van Etherische olie

1406-65-1 het natuurlijke Kruidenuittreksel van het Uittrekselschlorofyl voor het Verven van Etherische olie

  • 1406-65-1 het natuurlijke Kruidenuittreksel van het Uittrekselschlorofyl voor het Verven van Etherische olie
  • 1406-65-1 het natuurlijke Kruidenuittreksel van het Uittrekselschlorofyl voor het Verven van Etherische olie
1406-65-1 het natuurlijke Kruidenuittreksel van het Uittrekselschlorofyl voor het Verven van Etherische olie
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Vanz
Modelnummer: Chlorofyluittreksel
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: als vereiste van de douane
Verpakking Details: als vereiste van de douane
Levertijd: binnen 7 werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 20 kg per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
kleur: groene Pakket: Drum
Zuiverheid: 99 test: HPLC
Gebruik: het verven van Etherische olie Vorm: Poeder
Hoog licht:

organische kruidenuittreksels

,

gestandaardiseerde kruidenuittreksels

1406-65-1 het natuurlijke Kruidenuittreksel van het Uittrekselschlorofyl voor het Verven van Etherische olie

 Productinformatie:

Chlorofyl a: Ester van magnesium de complexe zoute of1,3,5,8-tetramethyl-4-ethyl-2-vinyl-9-oxo-10carbome-thoxyphorbin-7-propionic zure phytyl, R = CH3, als wasachtige blauw-zwarte fijne kristallijn. Heeft vaak een zwaard of een blad-als vorm. Oplosbare stof in ether, alcohol, aceton, chloroform, benzeen en koolstofbisulfide, onoplosbaar in koude methanol, bijna onoplosbaar in wasbenzine. Zijn alcoholoplossing was donkerrode en blauwe en groene fluorescentie. Smeltpunt 117-120 ℃.

 

Chlorofyl voor zeep, minerale olie, was en oliekleuring. Chlorofyl of chlorophyllinderivaten zoals koperchlorofyl [11006-34-1], van het het natriumkoper van ijzerchlorophyllin chlorophyllinnatrium, in voedsel, suikergoed, dranken, tandpasta, en andere kleurstoffen, en zoetmiddelen wordt gebruikt dat. Chlorophyllinderivaten met het chloride van fungicidenbenzalkonium, de klassen van de halogeenkaart en gebruikt zoals vuile schoonheidsmiddelenformuleringen.

 

De meeste installaties (zoals spinazie, enz.) of droog zijderupszand als grondstof om chlorofyl te halen. Bijvoorbeeld, kan de volgende methode worden gebruikt om chlorofyl uit zijderupszand te halen. Organische oplosbare extractie: Neem een schoon zijderupszand, met meer dan 70% van industriële slurried ethylalcohol, werd de donkergroene oplossing weg gefiltreerd, dan afgeleid droog. Een andere verrichting is 45 delen van wasbenzine en 15 delen van methanol, werden 4 delen van benzeen gemengd in het fijnstampen en het schone gefiltreerde zijderupszand, en het filtraat werden gewassen met water vier keer. Plus een kleine gefiltreerde hoeveelheid natrium in het organische uittreksel om overblijvend water te verwijderen, en de filtraat oplosbare terugwinning na het chlorofyl. Fysieke Scheiding: 0.4mol/phosphate de verdunde de suikeroplossing van L en het kalium van 0.06mol/l-verdunde oplossing (pH 6-7) door 1: 1 mengeling in als buffer opgetreden voor media. Het zijderupszand rond 2kg per 1L-buffermiddel, werd met multilayer groene opschorting van de amarildoek wordt gemengd weg gefiltreerd, geplaatst in lage die temperatuur centrifugeer 5-10min, met water, precipitatie, centrifugaalchlorofylprecipitaat wordt gewassen dat. Het chlorofyl met oxalic zuur wordt, kan zonder pheophytin magnesium, magnesium worden verkregen terug in chlorofyl opnieuw dat wordt geïntroduceerd behandeld dat. De installatie met een sterk zuur om alcohol en magnesium het magnesiumchlorophyllin van Detuo, installatiealcohol te verwijderen kan ook worden opnieuw geïntroduceerd. Hydrolyse om de alcoholinstallatie van methanol, chlorophyllin te verwijderen.

 
Productnaam: CHLOROFYL
Synoniemen: c.i.1956; chlorofolin; chlorofyl; Chlorofyl; chlorofyl;
CAS: 1406-65-1
MF: C54H69MgN4O5R
Mw: 878.45446
EINECS:

215-800-7

 
Verpakking:

(1) die 10g/100g/500g/1kg, door Aluminiumfoliezak wordt verpakt.
(2) aangepast pakket.

Veiligheidsinformatie:
 
gevarencodes Xi
Risicoverklaringen 41
Veiligheidsverklaringen 26-39


1406-65-1 het natuurlijke Kruidenuittreksel van het Uittrekselschlorofyl voor het Verven van Etherische olie 0

FAQ:
Q1: Bent u een fabrikant?
A: Ja, vervaardigen wij bulkproducten in onze die fabriek in Jiayu, Hubei wordt gevestigd, en produceren kleine hoeveelheid en klantensyntheseproducten in ons die laboratorium in Wuhan wordt gevestigd.
Q2: Hebt u voorraad?
A: Wij begrijpen de meeste klanten voorraad verkiezen, zodat zullen wij proberen om voorraad voor de meeste producten te houden. Nochtans, voor sommige zeldzame producten, zullen wij geen voorraad houden en het vergt tijd samen te stellen.
Q3: Welke certificaten en documenten aan biedt u?
A: Wat technische administratie is beschikbaar, zoals COA, HNMR, HPLC, lc-lidstaten enz.
Q4: Waarom zou ik u moeten kiezen?
A: Krachtige technisch steun-gekomen uit ons hoogst bekwaam & volledig ervaren personeel, die in de chemische industrie meer dan 5 jaar, in gemiddelde werken.
De strikte kwaliteit controle-komt vorm ons verfijnd beheersysteem.
Professionele en warme verkoop team-aangezien wij geloven kunnen wij slechts via ons hard werk in een concurrerende wereld winnen
De snelle reactie en uitstekende presale en na verkoop dienst-aangezien wij onze klanten geloven verdienen al beste dienst
Q5: Kan ik beste prijs van u krijgen?
A: Natuurlijk. Wij achtervolgen geen bovenmatige winsten en proberen altijd tp geven beste aanbieding. Als u bij het onderhandelen goed bent, kunt u van pret ook genieten van het onderhandelen. Maak te hard het niet enkel!
Q6: Hoe zou ik moeten betalen?
A: Wij keuren allerlei betalingsmanieren goed. zoals asssurance van de alibabahandel, T/T, het Westenunie, Paypal.
Q7: Verstrekt u vrije steekproef?
A: Ja, kunnen wij vrije steekproef verstrekken als wij in voorraad, enkel behoefte u hebben om de leveringskosten te dekken.

Contactgegevens
Hubei Vanz Pharm Co.,ltd

Contactpersoon: Ms. Wendy Wang

Tel.: +86 15927784577

Fax: 86-27-84492310

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Hubei Vanz Pharm Co.,ltd
Zaal 2114, de toekomstige stad van Jingkai, Longyang-Road, de Economische & Technologische Ontwikkelingsdistrict van Wuhan, Wuhan-Stad, Hubei, China
Tel.:86-27-84492310
Mobile Site Privacy PolicyChina gestandaardiseerde kruidenuittreksels Leverancier. Copyright © 2016 - 2022 api-pharmaceuticals.com. All Rights Reserved. Developed by ECER