Tel.:
Hubei Vanz Pharm Co.,ltd
Hubei Vanz Pharm Co.,ltd

Warrantable kwaliteit, Trustable-de dienst!

Thuis ProductenNatuurlijke Kruidenuittreksels

Van het de Sojaboonuittreksel van de Ntitumoractiviteit Natuurlijke Kruiden Maximum de Uittrekselsglycine

Van het de Sojaboonuittreksel van de Ntitumoractiviteit Natuurlijke Kruiden Maximum de Uittrekselsglycine

  • Van het de Sojaboonuittreksel van de Ntitumoractiviteit Natuurlijke Kruiden Maximum de Uittrekselsglycine
  • Van het de Sojaboonuittreksel van de Ntitumoractiviteit Natuurlijke Kruiden Maximum de Uittrekselsglycine
Van het de Sojaboonuittreksel van de Ntitumoractiviteit Natuurlijke Kruiden Maximum de Uittrekselsglycine
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Vanz
Modelnummer: Sojaboonuittreksel
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: als vereiste van de douane
Verpakking Details: als vereiste van de douane
Levertijd: binnen 7 werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 20 kg per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
kleur: Brown Pakket: Drum
Zuiverheid: 99 test: HPLC
Gebruik: antitumor activiteit Vorm: Poeder
Hoog licht:

zuivere kruidenuittreksels

,

organische kruidenuittreksels

Van het de Sojaboonuittreksel van de Ntitumoractiviteit Natuurlijke Kruiden Maximum de Uittrekselsglycine

 Productinformatie:

Productnaam: Sojaboonuittreksel
Synoniemen: Sojaboon Ext.; Sojaboon P.E; Glycine maximum Merr (van L.); Glycinemax (L.) merr.P.E; Sojaboonuittreksel

 

1. oestrogeen-als gevolgen
De sojaisoflavoon zijn een niet steroidal oestrogeen, een chemische structuur gelijkend op oestrogeen, in plaats van zowel oestrogeen als oestrogeenreceptoren, oestrogeen-als te spelen rol; en kan zich in oestrogeen mengen die aan de receptor binden, heeft het tentoongesteld voorwerp anti oestrogeen-als effect op de het oestrogeenniveaus van het lichaam een bidirectionele aanpassing, de vrouwen schijnen van de menopauze om op oestrogeen betrekking hebbende ziekten zoals osteoporose te verminderen, heeft de atherosclerose, opgeheven bloedlipiden een bepaald preventief effect.
2. Het anti-tumor effect
De sojaisoflavoon hebben anti-tumor beduidend, in het bijzonder met op hormoon betrekking hebbende tumors, zoals borstkanker, prostate kanker. Genistaflavin kan het proces van angiogenese effectief blokkeren, sneed de bron van voedingsmiddelen, en zo vertraging af of verhindert de ziekte wordt kankertumors, terwijl het verhinderen van vrije basisschade aan DNA om kanker te verminderen, maar ook effectief onderdrukte leukemie, dubbelpuntkanker, longkanker, leverkanker en maagkanker.
De de sojasaponienen van het sojaboonuittreksel kunnen de tumorgroei, de synthese van DNA van de tumorcel remmen en de remming van de celoverdracht, de cellen die van de dodentumor direct, zijn oppervlakteeigenschappen, vooral op menselijke leukemiecellen heeft vernietigen een sterke DNA-syntheseremming; terwijl HIV de kwaadaardigheid en de besmettelijkheid hebben heeft een remmend effect op de Röntgenstraal een beschermend effect, zodat de radiotherapie van kankerpatiënten en de chemotherapie-veroorzaakte bijwerkingen een goede weerstand tegen de rol, maar ook hebben om het immuunsysteem van het lichaam te versterken.
3. Antioxidatie
Genistein en daidzein als belangrijkst actief ingrediënt, en de anti-oxyderende capaciteit van de de rattenlever van genisteinflavin sterkste verboden microsomal het lipideperoxyden Fe3 + - het systeem adp-NADPH veroorzaakte de vorming, Ic50 respectievelijk 1,8 × 104M en 6,0 × 104M. Tegelijkertijd die zijn zij ook op het a-enzym in muizen door peroxidatie worden veroorzaakt en verbeteren anti-oxyderende enzymactiviteit verminderden beduidend verboden. Genistein kan superoxide dismutase (ZODE) productie in vivo ook verhogen.
4. De rol van het cardiovasculaire systeem
De sojaisoflavoon hebben vermindering van lipiden en anti-atherosclerotic effect: de sojaisoflavoon kunnen regelt LDL-positief receptoren, bevorderend cholesterolontruiming; de anti-oxyderende die eigenschappen kunnen LDL-deeltjes verminderen in slagadermuren worden gedeponeerd; genistein vermindert Sukhothai de basisfactor van de fibroblastgroei, remt de proliferatie van vasculaire vlotte spiercellen.
De de sojasaponienen van het sojaboonuittreksel kunnen de oxydatie van serumlipiden remmen, superoxide productie remmen, en kunnen serumcholesterol verminderen, heeft anti-lipideoxydatie, verminderen de rol van lipideperoxidatie, lipideperoxidatie en kunnen systeemkwaliteit op de schade van de levercel veranderen, plaatje en fibrin eiwitvermindering remmen.
. immunisering 5
De sojaisoflavoon is betere niet-specifieke immune functie geweest.
. anti-inflammatory effect 6
Genistein als inhibitors van het tyrosinekinase, kan de vorming van nr remmen; kan vasculaire doordringbaarheid remmen die effect van vasculaire endothelial veroorzaakte de groeifactor (VEGF), remming van VEGF-uitdrukking en versie verbeteren.

 
Verpakking:

(1) die 10g/100g/500g/1kg, door Aluminiumfoliezak wordt verpakt.
(2) aangepast pakket.

Veiligheidsinformatie:
 
gevarencodes Xi
Risicoverklaringen 41
Veiligheidsverklaringen 26-39


Van het de Sojaboonuittreksel van de Ntitumoractiviteit Natuurlijke Kruiden Maximum de Uittrekselsglycine 0

FAQ:
Q1: Bent u een fabrikant?
A: Ja, vervaardigen wij bulkproducten in onze die fabriek in Jiayu, Hubei wordt gevestigd, en produceren kleine hoeveelheid en klantensyntheseproducten in ons die laboratorium in Wuhan wordt gevestigd.
Q2: Hebt u voorraad?
A: Wij begrijpen de meeste klanten voorraad verkiezen, zodat zullen wij proberen om voorraad voor de meeste producten te houden. Nochtans, voor sommige zeldzame producten, zullen wij geen voorraad houden en het vergt tijd samen te stellen.
Q3: Welke certificaten en documenten aan biedt u?
A: Wat technische administratie is beschikbaar, zoals COA, HNMR, HPLC, lc-lidstaten enz.
Q4: Waarom zou ik u moeten kiezen?
A: Krachtige technisch steun-gekomen uit ons hoogst bekwaam & volledig ervaren personeel, die in de chemische industrie meer dan 5 jaar, in gemiddelde werken.
De strikte kwaliteit controle-komt vorm ons verfijnd beheersysteem.
Professionele en warme verkoop team-aangezien wij geloven kunnen wij slechts via ons hard werk in een concurrerende wereld winnen
De snelle reactie en uitstekende presale en na verkoop dienst-aangezien wij onze klanten geloven verdienen al beste dienst
Q5: Kan ik beste prijs van u krijgen?
A: Natuurlijk. Wij achtervolgen geen bovenmatige winsten en proberen altijd tp geven beste aanbieding. Als u bij het onderhandelen goed bent, kunt u van pret ook genieten van het onderhandelen. Maak te hard het niet enkel!
Q6: Hoe zou ik moeten betalen?
A: Wij keuren allerlei betalingsmanieren goed. zoals asssurance van de alibabahandel, T/T, het Westenunie, Paypal.
Q7: Verstrekt u vrije steekproef?
A: Ja, kunnen wij vrije steekproef verstrekken als wij in voorraad, enkel behoefte u hebben om de leveringskosten te dekken.

Contactgegevens
Hubei Vanz Pharm Co.,ltd

Contactpersoon: Ms. Wendy Wang

Tel.: +86 15927784577

Fax: 86-27-84492310

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Hubei Vanz Pharm Co.,ltd
Zaal 2114, de toekomstige stad van Jingkai, Longyang-Road, de Economische & Technologische Ontwikkelingsdistrict van Wuhan, Wuhan-Stad, Hubei, China
Tel.:86-27-84492310
Mobile Site Privacy PolicyChina organische kruidenuittreksels Leverancier. Copyright © 2016 - 2022 api-pharmaceuticals.com. All Rights Reserved. Developed by ECER