Tel.:
Hubei Vanz Pharm Co.,ltd
Hubei Vanz Pharm Co.,ltd

Warrantable kwaliteit, Trustable-de dienst!

Thuis

Hubei Vanz Pharm Co.,ltd

Een paar woorden over ons
China Hubei Vanz Pharm Co.,ltd Bedrijfsprofiel
China Hubei Vanz Pharm Co.,ltd Bedrijfsprofiel
China Hubei Vanz Pharm Co.,ltd Bedrijfsprofiel
China Hubei Vanz Pharm Co.,ltd Bedrijfsprofiel
1 2 3 4

Hubei Vanz Pharm Co.,ltd

 

Co. van Hubeivanz Pharm, Ltd werd opgericht in 2011, oorspronkelijk gelegen in High-tech Industrieterrein van de Economische en Technologische Ontwikkelingsstreek van Wuhan en bewogen aan Panhu-Industrieterrein in Jiayu-Provincie, Hubei-Provincie in 2015. Het geregistreerde kapitaal is RMB 12 miljoen (1 miljoen voor handelsmaatschappij en 11 miljoen voor aangesloten bedrijf). Wij zijn uitvoerige onderneming met bedrijfswaaier die R&D, productie en verkoop van APIs etc. behandelen, farmaceutische tussenpersonen, installatieuittreksels, allerlei organische tussenpersonen. Wij kochten de basis van de 14.000 vierkante metersproductie in Panhu-Industrieterrein, vestigden verscheidene farmaceutische syntheseproductielijnen, en breiden voortdurend onze productiecapaciteit uit.

 

Onze producten worden wijd gebruikt in de industrieën van geneesmiddelen, veterinaire drugs, pesticiden, elektronika, schoonheidsmiddelen, gezondheidsproduct, voedsel, etc., die hoge populariteit onder klanten winnen en uitgebreide binnenlandse markten zowel en in het buitenland delen. Wij hebben etc. klanten in meer dan 100 landen en gebieden, met inbegrip van de Verenigde Staten, Europa, Japan, Korea, Rusland.

 

Ons technisch team in R&D-centrum bestaat uit professoren, hogere ingenieurs, leden met Arts, Meester en Baccalaureaten. Wij volgen en ontwikkelen de nationaal belangrijke die technologieproducten op milieubescherming worden gericht. Met onze gezamenlijke inspanningen, is Vanz Pharm reeds een zeer belangrijke onderneming in de chemische farmaceutische industrie in China. Sommige van onze producten rangschikken No.1 van verkoop in 2015.

 

Vanz Pharm wendt volledige reeksen van geavanceerd materiaal van productie en het testen aan om de hoogte te verzekeren - productkwaliteit. Elk enig product moet strikte kwaliteitscontroletest en inspectie overgaan en aan de hoge nationale normen of binnenshuis normen voldoen.

 

Wij zijn ISO9001 verklaarde onderneming, geregistreerd China het Beroemde Handelsmerk, de steun van innovatiefondsen van Wuhan-overheid, won en verscheidene uitvindingsoctrooien verkreeg. Wij worden goedgekeurd als betrouwbaarste leverancier in de industrie door onze klanten opeenvolgende zes jaar.

 

Ons doel „verbetert voortdurend, om incessant achtervolging van de klant tevreden te stellen“. Elk personeelslid van Vanz Pharm zal dit in mening de hele tijd, houden en zal het bij elk detail van verrichting en beheer van het bedrijf afdwingen. Alle eer behoort tot het verleden, Vanz-zullen de mensen hun beste meer perfect product ontwikkelen en doen produceren en tot de chemische farmaceutische industrieën wereldwijd bijdragen.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : vanz

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 2000000-5000000

Opgericht Jaar : 2011

Export pct : 70% - 80%

geschiedenis van het bedrijf

4/2009: Wuhan Better Organic Technology Ltd werd eerst opgericht door een jong team in de Economische en Technologische Ontwikkelingsstreek van Wuhan.

6/2009: Een 1.000 vierkante metersr&d laboratorium werd gevestigd in High-tech Industrieterrein van de Economische en Technologische Ontwikkelingsstreek van Wuhan. Een technisch team dat uit verscheidene professoren, Artsen en Meesters bestaat werd gevormd.

11/2011: Het bedrijf veranderde zijn naam in Inc. van Wuhan Vanz Pharm en registreerde als Algemene Belastingbetaler.

12/2011: Het bedrijf verwierf industrieel land 20mu (rond 13.330 vierkante meters) in Jiayu-Provincie, Hubei-Provincie. Hubei Jiayu Better Organic Technology Ltd werd geregistreerd. Vestigde een volledige reeks van gemoderniseerd productielijn en kwaliteitsbeheersysteem.

11/2012: Van toepassing geweest en verkregen 2 uitvindingsoctrooien. Verleend één Zaadfonds van de Ontwikkelingsstreek.

4/2013: Verleend één Innovatiefonds van Wuhan-Stad.

Sinds 2014: Duurzame en stabiele ontwikkeling van het bedrijf. opbrengst over de verkopen verhogingen elk jaar.

2014-2015: Het bedrijf dat en gedeponeerd handelsmerk „Vanz“ bij vier categorieën wordt toegepast.

7/2016: Het bedrijf dat voor ISO9001-certificatie wordt toegepast.

bedrijfsdiensten

Pre-sale de dienst

1. Technisch advies, om klant te helpen van de eigenschappen, de eigenschappen, de kwaliteit, de productie en de levering van het product op de hoogte zijn dat zij hebben gewild.

2. Technische informatie en documenten, zoals COA, testrapport, steekproef enz.

3. De klanten zijn welkom om onze fabriek te bezoeken en met ons op elk ogenblik te onderhandelen.

 

De verkoopdienst

1. Tekencontract met klant, het onderhandelen prijs, kwaliteit, levering en andere termijnen.

2. Beantwoord de vragen betreffende eigenschappen, mechanisme, toepassing, kwaliteit, aandacht, gebruik enz. van het product.

3. Productieplanning en op tijd levering na het ondertekenen van contract.

 

De naverkoopdienst

1. Technisch advies tijdens gebruik van het product.

2. De klant kan de koopwaar met ons terugkeren of ruilen als zij aankoopplan moeten veranderen toe te schrijven aan sommige redelijke redenen, op voorwaarde dat het product niet beschadigd is.

3. Als de kwaliteitsproblemen tijdens normaal gebruik voorkomen, te verzenden gelieve ons schriftelijke informatie en documenten, en wij zullen binnen 24-48 uren antwoorden.

Bedrijfteam

China Hubei Vanz Pharm Co.,ltd Bedrijfsprofiel 0China Hubei Vanz Pharm Co.,ltd Bedrijfsprofiel 1China Hubei Vanz Pharm Co.,ltd Bedrijfsprofiel 2China Hubei Vanz Pharm Co.,ltd Bedrijfsprofiel 3Algemene Trog: De Graad van de arts, School van Chemie, Wuhan-Universiteit.

Technische Trog: Doctoraal, School van Chemie, Wuhan-Universiteit.

Verwante Algemene Manager: komt uit de Groep van Hubei Biocause; Baccalaureaat, Hubei-Universiteit.China Hubei Vanz Pharm Co.,ltd Bedrijfsprofiel 4

Hubei Vanz Pharm Co.,ltd
Zaal 2114, de toekomstige stad van Jingkai, Longyang-Road, de Economische & Technologische Ontwikkelingsdistrict van Wuhan, Wuhan-Stad, Hubei, China
Tel.:86-27-84492310
Mobile Site Privacy PolicyChina Actieve ingrediënten Pharma Leverancier. Copyright © 2016 - 2022 api-pharmaceuticals.com. All Rights Reserved. Developed by ECER